打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵堡]今日同某某板主玩左場兵堡,我覺得幾好笑下

我係個日既2p  首先  對面有人真係lag到控唔到兵  我叫過熄野 佢唔理 只係話"係lag就會行唔到啦"控唔到兵同行唔到2樣野呀!  第2 我唔覺得post e個文出黎有咩用 分唔清神定肉??? 兵堡冇神手   只有新手同識玩既人 但係 如果要我用番數主既方法去分清神手同肉手  我都唔覺得數主所謂既神。
回復 支持 反對

貓出場lu @w@
喂 樓主去左邊呀 應下我地啦
開左貼又唔應
自己錯又話人錯 香港人就係咁無品
你係咪之前青山走左出黎?
回復 支持 反對

原帖由 小豪仔Jacky 於 20-2-2008 18:13 發表
貓出場lu @w@
喂 樓主去左邊呀 應下我地啦
開左貼又唔應
自己錯又話人錯 香港人就係咁無品
你係咪之前青山走左出黎?

呢句講得好好: )
回復 支持 反對

樓主不要嚇我囧
我心血少= ="

我主打兵堡的囧...

俾我呢  呢場應該係先KO土耳其
因為這樣1P就鎖定了  有兩至三隊西班牙減低其殺敵數
那麼KO 2P後再一口氣攻1P  就是戰術
開始
點都好
一定要死少D人  要盡快做到
西班牙兩隊企12P交界  一隊企23P交界
5P 一隊企12P交界  兩隊睇23P交界
7P兩隊睇23P交界  一隊入2P
哥德必要時盾去6P位  主攻2P
1P冇乜兵出時西班牙入土城
全部睇門口.
打波斯全入  韓國留後睇出面
4隊西征入  兩隊哥德20隻拜聖做盾
拜聖兩隊睇出面盾韓國
這不是比你的1 on 1封法快很多倍嗎??

如果我是對面的話
第一步3P封哥德
哥德走幾多由佢
日本企定6P門口  2P第一隊企67P交界主打78P兵
波斯有10隻就出

因為對方機動性強很多
故要在中間拉鋸戰  兵要勤出  再打突襲攻哥德  才有勝算

原帖由 [S]lamlamhaha 於 12-2-2008 06:58 發表
的確有人係會以lag做唔服輸既借口
經常遇到d人 佢係弓或長程兵文明 而我係近
如  中:匈|法:哥|西:條
好興城堡比人炒哂先話人lag
例:你咁lag我點玩\控? 你玩lag我緊係輸!! 29靠lag人!!你lag死哂我d兵!!!
之後洗頻 ...

試過幾百次了囧  有次差點打到的  有6人= ="

回復 支持 反對

回復 66# 的帖子

現在會員"十兵衛"每日也來樂古就是不回帖
唔反駁就認衰仔咪得囉- -
認衰仔既膽量都沒有?

我的價值觀
錯左唔認衰仔=不負責任=不是男人[[tyjp-5-13]]
我的價值觀
回復 支持 反對

靈風 有人青山走左出黎 應該要點做- - 打999牙= =?
十兵衛真係好好笑lo
今日同某某板主玩左場兵堡,我覺得幾好笑下
不如叫做
今日同某某青山神經病病人玩左場兵堡 我覺得幾好笑下
勁正@w@
回復 支持 反對

算啦 e件事搞咁大都係冇用 好似我今日玩場有人lag我勁禁走走唔到唔小心射左野 我立即講sorry  之後就被罵:"拉就拉 冇藉口"  e個世界就係有d咁既人
回復 支持 反對

回復 68#+69# 的帖子

標題創得很正[[tyjp-5-8]]
樓主唔公開向版主道歉人地咬住唔放也無可口非[[tyjp-5-13]]
那是場主沒氣量~再說有龜的話出現這情況也是不可口非的[[tyjp-5-10]]
回復 支持 反對

而家變左容忍度問題
實在唔覺潮流有明確分派
在我眼見從未見過本族(冥域)
有團員因為對面出龜使隊友處於劣勢而責怪任何人
樓主實在不應係aoc討論區 發這種這種文章
某版主亦太咄咄逼人(咄得未夠嗎?)

唔係建議你表明自己立場
即係拉人講明見龜即踢
唔踢就自己棄
咁人地覺得你好笑就完全係個觀點 大概係佢個blog先再見到
回復 支持 反對

不是咄咄逼人
我份人好憎俾人屈 佢咁樣屈我法 我無野好講
現家有人支持我 點解唔食住上 佢1日唔出黎講對唔住
我1日都唔會罷休

即係拉人講明見龜即踢
唔踢就自己棄

我講左 叫左佢n次關野 佢唔關 仲要禁