查看: 3169|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

1p用石封人王

關閉 [複製鏈接]
01.我的身份:6p
02.被告名稱: oral-b
03. IP:221.127.81.159
04.控罪: 封人王
05.遊戲過程:  本來打得好地地,個29 1p冇啦啦阻住曬,起唔到野,又扮聽唔到,仲用石封人王

06.罪証

* 冇ip連線圖,因為尋日樂古down左,番出去時已無法顯示網頁,cap唔到

回復

唔好入黎呃分

29 1p 你指邊個(唔係我)

冇相冇證據唔好入黎啦

+上岩岩你用投車投我條路
我仲未post上黎投訴你~好心你檢討下自己先好投訴人啦

仲有,,,,,,咩叫起唔野

好心post文章就睇多次啦

求求期期post~至憎呢d人

回復 支持 反對

口同鼻嘈...
回復 支持 反對

唔係講你,亂t人心虛?

o岩o岩上網好慢同打緊機,出左先後補.你要開筆戰我隨時歡迎,睇下你挑機係咪真係咁勁?;P
相會後補,格式會打.我比人del 題都唔開你事.仲有你咪再煩我咩真唔真,你問下打ao識我o既人係咪呢個account.停止你o既一切o既妄想.
之前個場你想唔開入口住,係3p開左佢,你根本就係傳緊塔.
上次同作者玩個場佢攻到o黎3次你都未開好,唔好迫我post相,我一早cap曬.個次我都未t你.你唔係以為我t左你會死呀?我假假地都叫識開下路
今日個場小小事就t 左我,你算咩?仲要我開pst入o黎挑機?
巧驚驚唷 ;P

回復 支持 反對

第1~小龍唔介意.我有開返比佢
第2.我踢你係因為你刪左條路1次,我話下你就算,第2次,你又係咁.我都算
    直到你講左1句野~我就踢左你
    我踢人一定有原因

仲有,你話3p開左,姐係冇傳到啦~你up咁多廢話做咩

話人,,,,

檢討下自己先

我開傳路你都入?

咁姐係你都有傳啦,

回復 支持 反對

原帖由 。﹏小DAY..☆ 於 20-10-2007 13:11 發表
第1~小龍唔介意.我有開返比佢
第2.我踢你係因為你刪左條路1次,我話下你就算,第2次,你又係咁.我都算
    直到你講左1句野~我就踢左你
    我踢人一定有原因

仲有,你話3p開左,姐係冇傳到啦~你up咁多廢話做咩 ...

我個時幫你開大,你有話要去到邊?
唔使你做仲咁多聲?
要時你唔講?
開左7格就連唔到|?你玩開路架?;P
做完野就t左人,仲講到理直氣壯,ok you win;P
人地唔介意你就冇傳塔?人地唔介意我可以斬佢全家,冇罪?;P
死撐咩,傳就傳左,搞到我post上o黎你冇隱啫
回復 支持 反對

我唔介意你post~post上黎告我啦

仲有~你幫我開大~開到個位岩岩好

過左一陣冇啦啦幫我開穿d木(洗唔洗我貼上黎比你睇)

仲要開穿2個地方
回復 支持 反對

真係唔知你地嘈緊乜野
不如post d 圖上來等d 村逃神手評下理
順便俾我睇睇點玩sin 唔叫冇品
回復 支持 反對

原帖由 別問.我是誰? 於 20-10-2007 18:12 發表
真係唔知你地嘈緊乜野
不如post d 圖上來等d 村逃神手評下理
順便俾我睇睇點玩sin 唔叫冇品

佢開好一段傳入去,之後再開長佢,差o的o既8p都打唔入住,冇嘈.
上次作者做鬼,有人以為自己神路無敵.點知比作者3次攻入去到佢開o既盡頭,都未開好,有一次仲用巨投投8p王.
真係神o既表演,唔怪得佢成日話人廢同29啦;P
仲要唔敢做鬼,但人地做時又會話鬼廢之類.神唔可做鬼?;P

原帖由 。﹏小DAY..☆ 於 20-10-2007 16:58 發表
我唔介意你post~post上黎告我啦

仲有~你幫我開大~開到個位岩岩好

過左一陣冇啦啦幫我開穿d木(洗唔洗我貼上黎比你睇)

仲要開穿2個地方

我有我開路自由,我只係開定個傳位.要連路都冇問題,係你唔識,咪屈人.有相就快post上o黎,比大家研究下個度點解連唔到路.
不過你t 人o既自由(?)就濫用左,仲有你拉人時o既禮貌真係一等一.你打咩唔再講,幫拉仲要比你問候個下真係神的表演~

講咁多都曬氣,問下作者佢係咪3次都攻入o黎冇路行.佢都好不滿,只係人地有禮貌,家教先唔話你.你真係以為冇人告就唔叫違規?
你o既價值觀同處世態度都非常錯誤.

不願置評

回復 支持 反對

我開開下路比佢用投車係呢個位刪左(佢知道我開緊路,如果話唔知我冇野好講)

第2張,我已經叫左佢唔好開,佢冇啦啦係呢個位,開多個"洞"

之後我刪哂佢d車,佢講左1句野.好似話"1p你小心d"(我唔多記得係咪咁講)

我驚佢開"玩野"就踢左佢

2p係樓主

回復 支持 反對