樓主: VKKVKKVKKVKK
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 防爆一事續集(完結):G1暫有決定,選擇1,再加oc5-ex額外賠償

關閉 [複製鏈接]

你憑乜野要g1揀你果d所謂既選項?
仲有,唔好亂用眾玩家,呢個post係你打出黎ge,係你對遊戲嘅期望
而唔係眾玩家對遊戲嘅期望,
講真,到e家都未有一個服係會任何級別嘅機體都會被降級,跌到谷底LV.1
真係唔明怕乜
回復

唔會唔同服個升級需求經驗會唔同咁好笑掛

我較想知,開第3/4個強化部件要幾多$$ ...
default 發表於 24-6-2013 00:30

預計照舊要60元 60個特裝卡

A,AR,AS RANK 60
S,SS,SR RANK 100 <要多部SR機算
回復

你憑乜野要g1揀你果d所謂既選項?
仲有,唔好亂用眾玩家,呢個post係你打出黎ge,係你對遊戲嘅期望
而唔係眾玩 ...
exw76 發表於 24-6-2013 01:39

首先,係,G1要點樣做,我地所有人都冇權迫佢改變,我只係希望G1以後會考慮玩家既需要去代理SD
唔好真係搞到最後連剩低既老玩家都唔想玩SD果陣先黎作出明顯改善...
(剩係00R圖事件&個死人SER經常出現異常,都已經趕左唔少客走/甚至過其他服)

凡出現意見不滿時都要有個人出頭開POST,等於你考ORAL始終都要有條友開題
我咁做唔係要出名...而係忍無可忍(容忍有限度)
(雖然唔係由開服就開始玩,但我已經玩左3年多,一直冇離棄港服,最初果種熱鬧程度永遠記得!)

仲有我已經講左唔係要教G1點樣做野,本帖既所有內容全為大家既意見及想法
我冇迫過大家一定要投票...,大家覺得依個投票有問題既可以唔投
投既都係自願,唔好講到我好似係到招兵買馬向G1進行抗戰咁...
我出既選擇係以客觀性考慮,唔係既話都唔出7個咁多...
(縑唔夠客觀既,仲有咩提議即管開聲,我最多重開一個投票直到你滿意為止)
既然有玩家投票,就至少代表有人都持不同意願,對遊戲有著不同期望(完全唔係我一個人既期望)

我根本就唔想同任何人再拗D乜,但港服代理愈黎愈差係事實,大家有眼睇...

我放埋條LINK係到,要插就睇埋先插到夠,http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4444717&extra=page%3D1&page=6
回復

G改 IS A MIST, BLUR AND UNCERTAIN,ESPECIALLY UNDER G1
回復

無希望就無失望
就係咁簡單
回復

首先,係,G1要點樣做,我地所有人都冇權迫佢改變,我只係希望G1以後會考慮玩家既需要去代理SD
唔好真係搞到 ...
VKKVKKVKKVKK 發表於 24-6-2013 07:13

不要太認真..有閒錢既, 俾少少G1用

隻GAME已經俾人搞到衰貼地已經係改變不了既事實

就講WIN7打字,到而家仲未打到( 起碼我64BIT搞唔到)

WIN8好似仲未支援到

某人講SD 0交流, 除左風氣問題,有D人想交都冇得交

有部分人連想上都冇得上, 屋企用緊正版WIN8, 唔通又晒1千蚊買多隻WIN7

點知真係用1千蚊買隻WIN7, 裝左SD但打唔到字

OK, 老子我不要做自閉仔, 買正版XP, 裝好左啦, 上去玩

O GOD, 個伺服器DELAY超勁,唔好講玩, 登入都唔得

登入到啦. 點知幾乎冇乜玩家, 原因D玩家因為以上種種原因已經走左9成

哎.....點都好, 我愛SD, 升部新S機上王牌先

冇人做任-.-!!!!

果斷刪GAME

(以上近乎事實吧)
回復

有冇
"保證G改之後有得上EX"
呢個選擇
韓服好似都現在都未有上EX既活動
部X1改 Lv12 full經放左係度 唔知點 ...
卍健卍 發表於 23-6-2013 13:42

佢唔係跟level轉,佢係跟機體經驗轉,
例如oc5零經同滿經好似會轉成唔同level
回復

唔應該咁快G改
回復

回復 46# 雷臣

有冇咁跨張呀,你win7用咩打字器/輸入法呀,我之前部win7 32bit同而家呢部新砌既win7 64bit打字都冇問題wo.
回復

Oh my 10 EX???
回復