打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] -.-鬼手道的笑料

你就會幫我 我都唔洗你幫zz
上次我都升完新沙啦  我122去左拮怪la..
之後係咁比狗搶新沙 仲點係新沙升 ... ...
戀楓×成° 發表於 1-12-2010 19:22

死雞撐飯蓋果個系你lo我想講....
    你自己知道事實系點 星都知...
    你要吾認我都吾計架....
    你次次吾夠人講就出呢句._.? 我吾想同你講野....
    wa....絕招wo.....想要下台階下嘛你....好我比你~> 下台階
    落台拉柒頭
回復 支持 反對

佢係邊個?
回復 支持 反對

死雞撐飯蓋果個系你lo我想講....
    你自己知道事實系點 星都知...
    你要吾認我都吾計架....
   ...
littlematt 發表於 2-12-2010 01:11

比你慢慢老屈la
但都話 話人7頭之前 先照下自己個樣先la......
回復 支持 反對

成成..佢係邊個-0-?
回復 支持 反對

比你慢慢老屈la
但都話 話人7頭之前 先照下自己個樣先la......
戀楓×成° 發表於 2-12-2010 16:22

你甘q神既....我話咩你都話老屈呀嘛...我邊忽有講錯你^^'
    你吾系文盲撚 = =?
    你吾系自私撚 = =?
    你吾系賤撚一個= =? 人地有用乜都得 人地冇用898
    你吾系系大陸讀過書-.-??
    你吾系寵技撚= =?
    人推團你有得話人地= =? 你自己都系...
    你吾系無撚視人地話你d野? 再引開話題=.=? 你同傻系abee 有分別= =?
    你同大陸人冇分別l0....人品 能力 樣樣似
回復 支持 反對

你甘q神既....我話咩你都話老屈呀嘛...我邊忽有講錯你^^'
    你吾系文盲撚 = =?
    你吾系自私撚  ...
littlematt 發表於 2-12-2010 23:21

第一 :我的事關你7事
第二:你好似掃哂自己d哀野出來lo
第三:都話話人7之前 照下自己個仔樣先^^你真係令到想嘔
第4:好似你同d大陸狗似d lo 行為似  人品似 人格似= =
第5:你講咁多野 做咩 咁你7月尾開始-8月尾果時又去左where呀?<--有咩資格講我推團 咩都唔7知
第6:唔知你呢= =出掃把果時先問人借點 唔借(送比人都唔7借比你)比你就係到串77..(咁你又咪係有野又搵人 冇野咪踢走人zz)
回復 支持 反對

第一 :我的事關你7事
第二:你好似掃哂自己d哀野出來lo
第三:都話話人7之前 照下自己個令仔樣先^^你真係令 ...
戀楓×成° 發表於 3-12-2010 16:20

:唔知你呢= =出掃把果時先問人借點 唔借(送比人都唔7借比你)比你就係到串77..lol....你借吾撚借我都系串你架拉-.-....關撚事- -???用下個腦先講野 好冇- -
    :你個樣好好@@??? 我有話過我吾柒-.-??<< 我講過n次我系柒頭吾該 用下個腦x2
    :你講咁多野 做咩 咁你7月尾開始-8月尾果時又去左where呀?<--有咩資格講我推團 咩都唔7知 wa好撚偉大呀...推團推團呀...姐系你吾打就得既...我吾可以出去玩甘撚搞笑架^^?...    :吾知我邊忽有開寵技....我邊忽有搶人怪 似你條撚樣??....特登去搶怪wo....人地冇文化你都冇撚文化lo我想講....我系文盲撚= =?....我有無視你講d野?雖然你系狗 但我都好尊重動物的^.^ and 我有系大陸讀過書? 似你-.-?
回復 支持 反對

:唔知你呢= =出掃把果時先問人借點 唔借(送比人都唔7借比你)比你就係到串77..lol....你借吾撚借我都 ...
littlematt 發表於 3-12-2010 23:20

算la你 仲話人地係狗 咁你又好有文化咩
成口都係粗口 e d叫有文化 lo
咪又係成個大陸人樣zz- - 你仲唔似隻狗咩- -..
仲有好心你睇下自己個樣 先去串人la 你都知你令仔過頭la zz
回復 支持 反對

算la你 仲話人地係狗 咁你又好有文化咩
成口都係粗口 e d叫有文化 lo
咪又係成個大陸人樣zz- - 你仲唔似 ...
戀楓×成° 發表於 4-12-2010 00:08

好過你先拉on9仔
    講粗口有罪-.-??....叫差人拉我呀笨柒....
    講粗口=冇文化= =??   知吾知咩叫粗口文化-v-'
    你咪又系講粗口 有資格話我-.-??? 怕扣分拍到吾打正字??
    講粗口都系可以有文化lo吾該....用下你個撚腦 好=  =???
回復 支持 反對

好過你先拉on9仔
    講粗口有罪-.-??....叫差人拉我呀笨柒....
    講粗口=冇文化= =??   ...
littlematt 發表於 5-12-2010 02:53

嘩 成日 講粗口都叫有文化?=.=...
又係到屈我怕扣分 唔打粗口la
點似你e d傻仔呀 e個係我原則zz
回復 支持 反對