打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] -.-鬼手道的笑料

-.-每人個威既定義都吾同lo 個個似你以為139寵叫威= =???
    葉都系同你講果個系我細佬lo-.-...你 ...
littlematt 發表於 29-11-2010 23:45

我幾時話139寵就係威- -好似你老屈緊我lo^^
回復 支持 反對

哈,佢係咪死kai子@@@@@
回復 支持 反對

我幾時話139寵就係威- -好似你老屈緊我lo^^
戀楓×成° 發表於 30-11-2010 17:19

吾吾....你冇講過 做出黎姐嘛.... 有眼睇架姐姐(注:吾系我講錯...而你真系女人...廢事又俾人話我眼殘拉.....文盲人!!!)
    你冇講過話威呀-.-.....你自己用d寵串人串過幾多次心知肚明 拉下話- -'
    吾駛畫公仔畫出腸掛....
    吾通你打完人....你話一句"我冇打人"....就等於你冇打= =?..
    ps圖都有埋架....
回復 支持 反對

吾吾....你冇講過 做出黎姐嘛.... 有眼睇架姐姐(注:吾系我講錯...而你真系女人...廢事又俾人話我眼 ...
littlematt 發表於 30-11-2010 21:43

算la你 話我似狗  你咪仲似d狗=.=
成日係到講埋d y理-.-老屈人-.-
仲可以話我做埋出來 e d都係你自己的個人想法姐zz-.-
開口埋口話人開寵 你又真係知我開寵?<--你係神?..
第一:好心你冇寵開寵技 就唔好話人成日開寵la- -
第二:好心自己升寵la 唔好話人有139寵就係到串你la- -大把人有la
zz- - thx你有病就睇下e生la- -
仲話人7頭 你自己照下鏡 睇下自己個傻仔樣先zz(你有樣的照片都有埋呀)
係都正d野出來 比人地串你-.-zz
回復 支持 反對

算la你 話我似狗  你咪仲似d狗=.=
成日係到講埋d y理-.-老屈人-.-
仲可以話我做埋出來 e d都係你自己的個 ...
戀楓×成° 發表於 30-11-2010 23:02

第1: 我何時話人柒頭?
    第2: 知我樣好撚威甘話喇bo-.-??有我fb都知架拉...系咪要派全街姐>_<...我有話我靚仔咩...自己問邪狗柒樑 我次次都系講自己柒wo 小姐^^'
    第3: 柒頭成. 你覺得你好好= =?...
    第4: 冇寵開寵技..就吾可以話人成日開寵^^?
    第5: -.-你自己有冇寵技出台地你自己心知肚明lo^^'....邊個上次系組頻話 等埋招寵技就雙寵技出黎紅人呢??有得吾認架咩
    第6: 我何來y理-.-...先生 你吾撚系文盲- -???...你用`下個腦先講野拉好冇-.-'
    姐系我話你同d狗差吾多....<~你自己理解錯誤話我話緊自己.... 吾覺除左文盲仲有其他字形容倒
    第7: 唔好話人有139寵就係到串你la- -你肯認-.-???...你岩岩吾系講到自己吾認呢樣少威架咩-.-'~
           吾系覺得威 洗撚影晒相 post 出黎= =??
    第8: 你自己邊個有病自己知-.-...
    第9: 繼第3再講.... 總好過你既...一見倒d女人 就 "`姐姐","`姐姐"....冰雷姐姐...夢夢姐姐...覺吾覺自己小學雞左d-.-'
    第10:係都正d野出來 比人地串你-.-zz<~你邊忽串倒我呢....? 139寵= =??<~?
    第11:開口埋口話人開寵 你又真係知我開寵?<--你係神?..<~有眼睇架嘛-.-???吾寵  冇裝 6k幾回?? 你自己都識講 d狗 寵技下話 用下你個撚腦 好冇-.-''<~
    第12:我似狗= =?....你所謂狗定義系咩-.-??<
            系咪果d 人地幫你就得.... 之後人地想問你d野 又吾撚得果d-.-???
            ↑有冇諗過上次件事 系咪我嘈起先呢-.-....我一直都吾撚妥你....我要反你要等果日- -?...
            系你自己...叫人同你升寵果陣就乜都得 升完借天紋 俾人就乜柒都吾得=.=?<
            隻寵升緊新沙...要甘快天紋= =??
            你認為系我嘈先都幫你撚吾倒.
            你認為真系得我吾撚妥你咩.....佢地吾撚想自己出聲講姐....
      at last; 板主扣分吾該....我廢事 慢慢改d 粗口
回復 支持 反對

.......................
回復 支持 反對

你偏野好長..想睇死人嗎!
回復 支持 反對

第1: 我何時話人柒頭?
    第2: 知我樣好撚威甘話喇bo-.-??有我fb都知架拉...系咪要派全街姐>_ ...
littlematt 發表於 30-11-2010 23:45

打咁多野做咩 比我講中左 ^^?
咁緊張做咩?
我由識你第一日開始就好吾妥你
你鍾意反就反..好似我怕左你咁-.-
成日係到講上次 上次....有用咩 我認唔認又關你事?
就算我開寵技 又關你咩事呢 係你自己冇寵姐 ^^
笑到我死 我d野又關你事 你當自己係老幾 ^^
仲有 唔好成日老屈la人- -
你咁仲唔似隻狗 似咩呀
好心你唔識小學雞的意思 就問下你個中文老師la7.7
自己昆左人又唔應 係到搵借口-.-
算la你 你都識話好似la= =姐係唔係la...
咁我講你之前同我升新沙係組頻講埋d淫野..咁你又有得吾認架
仲有你幾時有幫過我呢= = 我真係唔7知lo=.=
真係講到自己咁偉大呀-.-
回復 支持 反對

打咁多野做咩 比我講中左 ^^?
咁緊張做咩?
我由識你第一日開始就好吾妥你
你鍾意反就反..好似我怕左你咁- ...
戀楓×成° 發表於 1-12-2010 16:36

我話我幫你-.-??? 睇黎你仲未知咩事 lo 上次反你 因為 星吾撚妥你l0
    你on9- -? 我會幫你 先算拉....
    -  -打多左野=我俾你講中左= =???...你甘好笑既-.-
    似乎吾知小學雞意思果個系你lo-.-
    呢個term 系用黎講d on99既人 吾系真系解小學d人lo-.-...傻系你自己吾知頭吾知路話鳩我= =??
    昆咩人吾認姐- -....同你講左n次 吾系本人開ac-.- 你吾信有撚得講咩= =<~~~講咩搵借口姐 事實等於事實l0
    我講淫野 吾認= =??
    wa...好強呀....我冇寵甘又點呢-.-''....
    @.@ 姐系人地講中你就吾得 就等於吾關人事甘神奇= =?
    你吾系文盲撚= =??...你講甘多野都系想掩飾姐-.-....
    仲有呀....我有話你怕咩-____-'''~...
回復 支持 反對

我話我幫你-.-??? 睇黎你仲未知咩事 lo 上次反你 因為 星吾撚妥你l0
    你on9- -? 我會幫你 先算 ...
littlematt 發表於 1-12-2010 18:29

你就會幫我 我都唔洗你幫zz
上次我都升完新沙啦  我122去左拮怪la..
之後係咁比狗搶新沙 仲點係新沙升 ...
咪係到老屈人
算吧你
明明做過 又唔7認
係到死雞撐飯蓋- -
都唔7想同你d咁的人講野zz
回復 支持 反對