查看: 4348|回復: 42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 澄清!

大家可以上去CC!
http://www4.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1
好假!
1.你有教入數??
比左個網我叫教..?
2.面交問你去大圍0唔0K
3.唔記得有咩裝有罪?? (係2次呀..講第2次你都唔放啦)
4.我1分鐘應你1次..係因為你一直係到串下串下..我米比你串
5.唔係3日..係2日好唔好??
你咁串..同你收野都要念下啦..問下有咩裝..都要串?!

大家話係唔係仙!
樂古..咁好人..星夢變哂人!  勁串..一D禮貎都冇..有冇家教嫁?!
(如果以上有咩唔明可以問我)我係夜淺冰!
回復

樓主最好提供證據._.
回復 支持 反對

我?!  ??....?
回復 支持 反對

我都認為需要證據
同埋佢點樣串先
同埋講過2次你咁都仲問
你叫人地條氣點順
係人都嬲啦
同埋好難吾記得
笑 冇禮貌?冇家教
我諗似你多啲
你咁樣唔應人機;我諗好難唔燥=]
回復 支持 反對

1.你有教入數??
我有系Msn到教您入數;我重比左個網址您系銀行教學
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3885593&extra=page%3D1
我比完個網您您無睇到吾系我既事,您睇完可以搵吾明我未會再教
我系比完個網您之後您一直系到【 ? 】【 ? ? 】系樂古個網已經有詳盡入數教學
我比您睇您吾睇右吾問試問我盡左教您入數既責任依家話我無教您入數

2.面交問你去大圍0唔0K
一開始我問您可吾可以入數,之後我重教左您點入數(可以睇返1.)
之後教完您您9吾答8系到【 ? 】【 ? ? 】我算
我已經再問您可吾可以去粉嶺火車站面交,您話一定要大圍
我刀算,就曬您我問您可吾可以買點,之後您就一路吉花一路吾應機=]
(本身我已經放棄左放隻ac比您,因為比您玩左2日,系您今日系星夢搵我收ac先再放)

3.唔記得有咩裝有罪?? (係2次呀..講第2次你都唔放啦)
無罪咖..我更加無話您有罪,,我Msn打左次比您
其後您系星夢再問我我右打左一次,,之後今日右問我一次
我已經系Msn 再次Copy比您但系您話您Msn神神地要我系星夢打
如果我系星夢打左未第三次

4.我1分鐘應你1次..係因為你一直係到串下串下..我米比你串
我剩系問您【二個答案:收定吾收】您就五分鐘後答我【吾知】<~
如果【二個答案:收定吾收】依個問題串到您真系對吾住

5.唔係3日..係2日好唔好??
2010/8/25下午 06:37:00-ゞ ◈ °-欣`-² ™http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3885593&extra=page%3D1
2010/8/25下午 06:37:13-ゞ ◈ °-欣`-² ™?
2010/8/25下午 06:37:21-ゞ ◈ °-欣`-² ™??

請問25號+26號+27號=2日?我計數機應該壞左
你咁串..同你收野都要念下啦..問下有咩裝..都要串?!
如果您認為【二個答案:收定吾收】依個問題串到您的話我無話可說...

【大家話係唔係仙!
樂古..咁好人..星夢變哂人!  勁串..一D禮貎都冇..有冇家教嫁?!
(如果以上有咩唔明可以問我)我係夜淺冰!】
依句我吾系太明所以比吾到答覆您,另外
對待點樣既人就有會有點樣既禮貌
【您敬我一尺,我敬您一丈】
被人玩弄三天可以保持平靜我認為自己還可以
回復 支持 反對

證據
??
佢張相
證明D咩呀~
證明我唔記得左????!
回復 支持 反對

1.比左個網我..叫教??1分鐘都唔洗!
2.我一早話左唔入數!
3.我一早同你講左我MSN傻下傻下
4.我係講野個到有應你..係你唔知
5我都念錯左..係2日半
6.您敬我一尺,我敬您一丈?  我有講粗口?  你有呀麻
回復 支持 反對

1.比左個網我..叫教??1分鐘都唔洗!
2.我一早話左唔入數!
3.我一早同你講左我MSN傻下傻下
4.我係講野個到有 ...
冰♂ 發表於 28-8-2010 11:35

如果有心收就唔洗講成咁多日先sosad
如果有心收想面交唔入數就唔洗叫人教你入數啦sad
回復 支持 反對

如果有心收就唔洗講成咁多日先sosad
如果有心收想面交唔入數就唔洗叫人教你入數啦sad ...
鋒.靈 發表於 28-8-2010 11:43

我冇叫人教好唔好?!  你唔知就算啦!
回復 支持 反對

我都認為需要證據
同埋佢點樣串先
同埋講過2次你咁都仲問
你叫人地條氣點順
係人都嬲啦
同埋好難吾記得
笑  ...
honkchun 發表於 28-8-2010 01:23

笑?我問左2次..問第2次佢都唔放啦.!!!

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
×笨≠小欣° -5 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對