打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 收ac小心=]又一腦殘/可能昆=] 哂時間^口^[有待證據提供]

關閉 [複製鏈接]
受到警告 1#

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3700599&extra=page%3D2
大家都知依隻用mvp換番黎既魔動啦^^!!~
即係昆左mvp本人三舊水戈件木咀(有可能 唔肯定)

今日佢搞左我同炎狗成日^^ 話換左兩次 話換完又唔換

條友之前可能昆左mvp 300hkd到^^

可信性高嗎??

我過哂一半裝佢先尼唔換 好頂^___^!

見到依隻魔動希望唔好收^^.. 唔係分分鐘 哂你時間/昆你

大家請小心啦希望 隻ac名叫淚雨風 @口@

放本120lv兔鋼太貴紋魔動(死經可幫清)
hkd$1200-1400放以下ac(可星錢3e-3e5)

lv:120lv99%   神lv:40lv4%
稱號:見習魔動士,魔動士,蒼之引導者,太陽聖戰軍
特別野:真‧龍族之石
新任:打到第4層(青龍)
頭:9olv鬼頭,9olv聖殿頭,80lv鬼頭,2olv兔頭,90lv野性之心頭,聖誕鹿角,大地頭100lv
裝備:08 399set(100lv),09 399set(120lv),1oolv set(希格羅戰魂),鋼之仲裁者set,赤炎set,泰坦巨人下,,8olv回set,攻set,星神白帝100lv set,9olv兔上下,60lv兔下,20lv兔下,
武器:1oolv神武(5000名),96lv物攻熊爪,80lv熊手,海靈武(杖),75lv地殿杖,2olv兔手,80lv太陽劍
盾:9olv聖,悍,術盾,96魔防熊爪,8olv熊護,2olv兔刃,風神御將盾(+30幸)
背:,8olv鋼c翼,90lv蒼翼,9olv奧米加之翼,9olv戈雷之翼,熔火之翼80lv,
刻文:貴紋,鋼紋,兔紋,太紋
機甲:80lv獅子(有翼),80lv遂神機甲s,1lv新手甲,85lv會甲改(連深藍會甲set),65lv會甲,塔巴克戰騎,黃蜂戰鬥機,魔龍戰騎
符:全部符都齊哂<~!!!!
寵:46lv幸運娃(全力)

好人好者做乜用兩個msn

佢msn:adrian_yee@hotmail.com同adrian1993921@hotmail.com

隻AC叫 淚雨風 ..  佢連炎狗都唔信 要我地比先 咩事大家心照 昆左mvp 300蚊戈條木咀^^
見到依隻ac小心唔該

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
siu芷 -5 小心用詞

查看全部評分

回復

真係要小心d 先得- -
回復 支持 反對

55!_!要小心.........
回復 支持 反對

ac名:淚雨風
回復 支持 反對

1# βαβψ楓
唔該唔好亂唱啦,我題目係講話放HKD/星錢,你ADD我MSN話換AC姐係你曬我時間,曬我時間仲要反過來話我,我唔同你換好正常姐,有問題?仲有MVP果筆錢我係冇錢未入反比佢..我會遲小小入比佢,你唔信可以問下佢本人睇下係唔係,唔該唔知唔好亂講!!!如果下次要換AC的話,唔該請你睇清楚題目人地係換AC定放AC啦唔該!!!
回復 支持 反對

7.7 你唔換早講 何必又話換哂哂我d時間呢 7.7頭!炎狗無左成半日^^我都係 阻住哂我升lv^^!
回復 支持 反對

好心你啦,唔審題就曬我半日時間,應該係你曬我時間唔該<~你都識睇個題目係放hkd/星錢啦,你自己唔審題就加,我如你傾左半日都比面你啦仲好講!!!!同埋我係冇昆mvp,我係未比佢姐^___^我遲d會入番數比佢..如果有mvp msn既人可以問下,唔該^^
回復 支持 反對

仲有我未肯定換你自己又轉裝仲要話我?

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
siu芷 -5 連post

查看全部評分

回復 支持 反對

推.........

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
小夜* -10 推文

查看全部評分

回復 支持 反對