收起左側

[其他] 小弟近排聽的歌@@ 無聊者可進

老蕭..哈哈~真可愛的名字= ="
佢既歌我冇咩聽..可以介紹一兩隻嗎?!^^
回復 支持 反對

老蕭..哈哈~真可愛的名字= ="
佢既歌我冇咩聽..可以介紹一兩隻嗎?!^^
24321371 發表於 7-7-2009 20:47

回復 支持 反對

a_a個mv女主角幾令的說....
佢唱歌不錯喔^^
回復 支持 反對

Sum 41 正......!不過都係鍾意Fat Lip果時既STYLE多D
Walking Disaster唔錯
我比較鍾意聽同碟(Underclass Hero)既With You
仲有我既心水 推推推~~~推!都係同一隻碟既
Speak of the Devil
Count your last blessings
The Jester
Pull the Curtain
King Of Contradiction
Best of me
Confusion and frustration in modern times
This is Goodbye(Bonus Track of Underclass Hero)

No apologies(Bonus Track of Underclass Hero)*****

+++++++我係SUM 41 既FANS++++++++++++++
仲有一首ALWAYS既歌..都係好正
回復 支持 反對

14# cRaZy麥迪
咁你快d開個sum 41 fans club

等我呢個陌生人了解佢地多d^^

因為我都係近排對佢地有興趣 ,你介紹d歌都唔錯^^ 最鐘意 no  apologies
回復 支持 反對

Sum 41 正......!不過都係鍾意Fat Lip果時既STYLE多D
Walking Disaster唔錯
我比較鍾意聽同碟(Underclass Hero)既With You
仲有我既心水 推推推~~~推!都係同一隻碟既
Speak of the Devil
Count your last bless ...
cRaZy麥迪 發表於 8-7-2009 02:41

你果d心水我很少聽的說@@"
回復 支持 反對

哈, 近排中意聽返d 舊小小既歌
又係日本歌吧-,-
回復 支持 反對

哈哈...波子兄又來介紹喔^^"
咁我都介紹番隻平井堅既 三月九日
回復 支持 反對

近排聽既歌...
差不多一律是GLAY的-.-
THE GREAT VACATION VOL.1~SUPER BEST OF GLAY~  收錄既歌差唔多首首自己都鐘意-.-
回復 支持 反對

可算是GLAY迷喔= ="

必推介:Michael Jackson - We Are The World
回復 支持 反對