打印 上一主題 下一主題
收起左側

宅男日記@@~第4回,更新在#57

會唔會將個題改變成日記比較好-_-?
我沒意見,只係入到黎oo了= =
冰月~ 發表於 1-4-2009 14:55

haha,改左了,回樓上先,我由頭到尾無講個性,係夜影風大哥講嫁,唔好再話我講,唔該
第3回~
其實呢一日,令我印象好深刻,話說個女仔之前借左我兩蚊,佢還比我,
講真,兩蚊我都唔記得左佢有借,好自然話,唔洗還,個女仔就笑住話,要既,細老仔搵錢辛苦呀,
聽日細老仔,我個一刻停左,之後個女仔講既野,都無理到,
直到放工,佢買左盒動物餅,又係老例請左我食
我今次有食,我就一路食一路講,你咁鍾意買零食,下次買朱古力,個女仔話,你咳仲食,
由於係之前睇電視話朱古力致咳,我就同個女仔講返,個女仔又笑住咁講話,朱古力致咳-0-咩細老仔理倫?
個刻我再次停左,第2次話我細老,之後講完,佢問我,咁你想食邊隻朱古力呀?我回過神,答m&m
就係咁之後一路傾下計一路搭mtr返home
又於經過左呢一日,我決定請假2天假,同班fd去打波散心@@v
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

加油啦..照咁落去應該有好結果= ]
回復 支持 反對

o 如果真係鐘意佢
咁首先要知道佢有冇仔先?
我覺得如果有仔,你唔好表達你的感情
因為你可能破壞人地的感情
回復 支持 反對

好帖留名@@
宅男唔係無女嫁!!
回復 支持 反對

o 如果真係鐘意佢
咁首先要知道佢有冇仔先?
我覺得如果有仔,你唔好表達你的感情
因為你可能破壞人地的感情
冷傲 發表於 1-4-2009 19:48

THX白棋兄先,
如果個女仔如果有男朋友既話,我一唔會表達,@@
回復 支持 反對

佢大係你兩年幾..
因為有D女仔連對方細佢幾個月都會覺得難接受...更何況兩年幾

可能有人話愛一個人唔會介意呢D因素...
不過講真既唔多唔少總有D..

祝你順利
回復 支持 反對

佢大係你兩年幾..
因為有D女仔連對方細佢幾個月都會覺得難接受...更何況兩年幾

可能有人話愛一個人唔會介意呢D因素...
不過講真既唔多唔少總有D..

祝你順利 ...
anson仔 發表於 1-4-2009 22:14

我都知呀-0-其實係男仔真係無咩野
多數係女仔覺得有野,問親d女仔都話唔多like
多謝你先
回復 支持 反對

我曾經深愛一個女仔,她亦承認在她所有追求者當中,我是對她最好的一個。
但她最終亦没有和我開始,而其中一個原因是因為我比她出生遲了九日,
當時感到非常無奈,只因其他原因我尚可努力改變,唯獨這九日是我不論做甚麽也無法改變。
回復 支持 反對

佢好似當你係細佬喎!!~~
希望你5會諗多左(打!!
我都係宅男一族~~~
都5知點解覺得出街係一樣好煩同好悶既野-.-
可能遲d同我拍拖既女仔會悶死都5定(係一定-.-
回復 支持 反對