打印 上一主題 下一主題
收起左側

加拿大樂隊Simple Plan歷年專輯其中七首歌曲(3/5更新)

28# Hoobastank
Linkin Park有咩歌好聽
介紹D黎
★TOMMY☆ 發表於 13-3-2009 23:58

Linkin Park依隊Band基本上首首都咁好聽,不仿你可以一隻一隻專輯咁dow
個人覺得頭第一隻同第二隻專輯最好聽
Denny大岩岩果幾首我都好鐘意
第一隻專輯 - 混音理論

01 - Papercut
02 - One Step Closer
03 - With You
04 - Points Of Authority
05 - Crawling 03:29
06 - Runaway 03:04
07 - By Myself 03:10
08 - In The End
09 - A Place For My Head

10 - Forgotten
11 - Cure For The Itch
12 - Pushing Me Aw ay

第二隻專輯 - 流星怪殿

01 - Foreword
02 - Don't Stay
03 - Somewhere I Belong
04 - Lying From You
05 - Hit The Floor
06 - Easier To Run
07 - Faint
08 - Figure 09
09 - Breaking The Habit
10 - From The Inside
11 - Nobody's Listening
12 - Session
13 - Numb

第三隻專輯 - Minutes to Midnight

01 - wake
02 - given up
03 - eave out all the rest
04 - bleed it out
05 - shadow of the day
06 - what i've done
07 - hands held high
08 - no more sorrow
09 - Valentines day
10 - in between
11 - in pieces
12 - the little things give you away
第三隻專輯MTM音樂改既風格好大,冇之前果兩隻專輯咁激,不過好聽程度依然冇變到 (笑
回復 支持 反對

31# Hoobastank
等我有時間
我會聽下@@
回復 支持 反對

之前係電視聽到第1首歌好好聽~
但唔知佢地邊個~
所以冇搵佢地d歌= =
回復 支持 反對

31# Hoobastank
我而加發覺mcfly真係幾好聽= =
不過要聽好多次先覺得
回復 支持 反對

之前係電視聽到第1首歌好好聽~
但唔知佢地邊個~
所以冇搵佢地d歌= =
cks20061 發表於 16-3-2009 19:15

我之前半年前都唔識依隊野,自從聊廣區某個會員發左Post問依首歌係邊個歌手,唱,禁一禁去聽下,一聽即上隱,果首原來係In The End黎 (汗

Tommy#
如果有Linkin Park依d咁既歌一聽左就即刻上隱就好了 (泣
回復 支持 反對

35# Hoobastank
我聽simple plan之前
都聽左幾次先覺得好聽= =
不過我中二聽
無聽一年-.-
d歌仲好似以前咁好聽
回復 支持 反對

35# Hoobastank
我聽simple plan之前
都聽左幾次先覺得好聽= =
不過我中二聽
無聽一年-.-
d歌仲好似以前咁好聽
★TOMMY☆ 發表於 18-3-2009 21:34

Simple Plan我覺得佢地依家隻08專輯好聽好多,唔知點解
之前果兩隻專輯聽起上黎冇08果隻專輯咁入耳
回復 支持 反對

Linkin Park依隊Band基本上首首都咁好聽,不仿你可以一隻一隻專輯咁dow
個人覺得頭第一隻同第二隻專輯最好聽
Denny大岩岩果幾首我都好鐘意
第一隻專輯 - 混音理論
http://album.ezpeer.com/album_dev/upload/8302.jp ...
Hoobastank 發表於 14-3-2009 11:07

可惜網吧單完都冇左@_@!"
回復 支持 反對

可惜網吧單完都冇左@_@!"
denny20011325 發表於 19-3-2009 01:44

算喇,係咁,去d大陸網聽好過,一隻一隻專輯咁聽,唔錯的說
回復 支持 反對

37# Hoobastank
唔係wo
我反以覺得無前果2隻咁好= =
回復 支持 反對