打印 上一主題 下一主題
收起左側

升中三啦 仲未有施拍/......\

樓主..我真係o晒咀囉!!~O~
我而家升中五...到而家都未拍過拖••••••
但我唔會好似你咁為左面子去拍拖囉~~
你d朋友全部都有女咁又點!??我d朋友夠全部拍左拖年幾啦!!我一d都唔會覺得唔開心或者冇面囉!!最多羨慕佢地有條女關心下自己同有得見識女性身體既奧秘姐= =!!!但可能佢地羨慕緊好似你咁自由自在...唔駛比條女煩住晒..想做乜就做乜呢!!
溝女絕對唔係為面子囉~~係既話我相信你返學校周圍問d女仔..實有人肯做你條女嫁!!但係咁又有咩用!?!?
你要溝女係要主動出擊~不過都要你自己好鐘意個女仔先得嫁!!= =唔係話因為有條女可以同d朋友晒命囉~~
樓主諗下自己對愛係幾咁模糊同幼稚啦!!!!!!!諗清楚後先好溝女...唔係你只會為對方造成傷害!!
回復 支持 反對

拍拖........
拍拖有咩好..[樣樣都要...]
                 [同女仔玩得多dd又.....]
                 [佢叫你做咩又要....]
                 [小小野都.....]
   唔想打咁多@@=3=(諗唔到)

如果你咁想 ..   是但點都搵到個 --  但係  真心ge...又有幾多個
回復 支持 反對

唔緊要啦..
我都f.4先拍拖啦..
太強求係唔得架xDD..
我冇諗過拍拖先有得拍@@"
回復 支持 反對

先到自己鐘意既女 一手掐住佢條頸 拖佢番屋企 一巴打埋佢[見你咁X索做我條女呀]
佢唔肯上左佢
回復 支持 反對

我升中5,還沒有初戀。
回復 支持 反對

我諗你個心 其實係想溝個令女 係班fd面前晒命咁解
回復 支持 反對

我諗你如果係為左面子而媾女...
你根本就唔知究竟咩叫真係鐘意一個人
如果俾你媾到條女係真心鐘意你ge...
你會好hurt佢
其實呢d野順其自然啦..
係你ge就係你ge
唔係你ge你再點樣想得到都係無用
我都係中3先拍拖a0a
{個人意見...唔岩聽唔好踩-0-}
回復 支持 反對

依d野無得迫,,,,,樓主順其自然吧
回復 支持 反對

樓主....原諒我說話直接

我中五畢業都未拍啦,
中三就咁多野講