樂古Nakuz

標題: 喜歡少時,,或被一些沒証據的事情而anti少時的來看看 [打印本頁]

作者: ∩_∩杰    時間: 19-2-2013 21:19
標題: 喜歡少時,,或被一些沒証據的事情而anti少時的來看看

希望各位看完可以留言發表吧
之前我在網上看到你們很多的帖,如果你不愛她們的風格,我無話可說.但是,你是被一些沒証據的事情而anti少時的,就要看下去了.

誤會1)—整容
看了她們的照你感受?
不過,我只想說韓國法定整容年是20以上,她們出道?只有十幾歲.不知道大家有沒有聽過女大十八變?還有.你們有沒有發覺,些人post的整容相來來去去只有1-2張.可能是anti找一些同她們差不多樣子的人來傳出來?
有沒有整容?小整可能有,在韓國,父母會給兒女一些錢整容.

誤會2)—沒有禮貌?
我先說.你有做錯事?沒有也是假的吧?
有一些sj.神起等的fans們不滿少時.我想說,這些是遊戲節目,是節目要求.現在,可以看到少時拿奬時,哥哥們高興,情如兄妺.大家有眼看.
作者: ∩_∩杰    時間: 19-2-2013 21:19

咁多位sone,你地愛既係邊個呢^^?
其實我9個都Like 不過比較love taeyeon jessica 同yoona><
作者: ab1025173719    時間: 1-3-2013 23:11
支持>_<
作者: alson323    時間: 22-3-2013 19:15
支持!!!  同埋其實真係鐘意佢地既  何必介意有冇整容呢  =3=      允飯留名..
作者: tetsuiou71    時間: 18-4-2013 17:30
韓國比台灣的演藝強多了...現在都是看臉蛋沒才華
作者: qoo321456    時間: 19-4-2013 18:18
支持>_<
作者: killer421    時間: 21-4-2013 10:59
支持
作者: ∩_∩杰    時間: 23-7-2013 11:21
我愛9個 不過比較愛的是taeyeon同ssica
作者: yahoohk1314    時間: 24-7-2013 23:08
同意樓主說的話,有d anti真係好黑人憎,不過有d會說道理
我好中意少時嫁 天命:yuri,jessica 副命:taeyeon
作者: ∩_∩杰    時間: 25-7-2013 09:55
同意樓主說的話,有d anti真係好黑人憎,不過有d會說道理
我好中意少時嫁 天命:yuri,jessica  ...
yahoohk1314 發表於 24-7-2013 23:08

想要你既簽名.....  天命:taeyeon  ssica/////////           yoona
作者: roompklee    時間: 26-7-2013 03:18
個個都愛~
作者: 血映雪    時間: 1-8-2013 17:21
說真的, 少女時代肯定有整過容...
去過韓國留留學的朋友們應該知道韓國的大學女生不去整容會被視為"貧窮"...
情況就好像現在香港手裏沒智慧型電話似的...

韓國整容的風氣很甚, 而且不少人都覺得少女時代她們九人中的樣子有"變化"...
作者: yahoohk1314    時間: 2-8-2013 17:01
回復 12# 血映雪
但係韓國整容唔係要達到一定年齡先可以整嫁咩?
少時出道果陣最細概徐賢得16歲,
重有我睇返允兒同佢讀中學果陣概相,都冇改變過,
何來整容?
作者: 血映雪    時間: 2-8-2013 17:19
回復  血映雪
但係韓國整容唔係要達到一定年齡先可以整嫁咩?
少時出道果陣最細概徐賢得16歲,
重有我睇返允兒同佢讀中學果陣概相,都冇改變過,
何來整容?
yahoohk1314 發表於 2-8-2013 17:01

兄台請放心, 我不是來嘴砲的, 也不是來找砲的...
我自己不是不喜歡少女時代, 但也不是粉絲...
我只是說說自己的看法, 您不用如臨大敵...

但客觀些來說, 少女時代九位美眉絕對會有人整容的, 未必九位都整, 但肯定有人整!
舉個例子吧, 看看孝淵的鼻樑, 明顯是比以前挺起來了吧?
再看看秀英的鼻樑, 也是挺了起來, 而且臉也尖了唷!

如果少女時代公開表示自己沒有整過容, 我相信肯定會掀起風浪的...
至少會被取笑為"貧窮"吧...
作者: utongleong    時間: 5-8-2013 21:33
一講到韓國組合 d人一定講人地整容 ==
最中意允儿!!
作者: 星空傳說    時間: 6-8-2013 17:53
個人認為整容唔係問題
重點係唔好過份整容
最終上癮無法自制
少時相信都只係整好少既姐
何必咁介懷
何況佢地即使係有整
你見佢地都愈黎愈靚啦
邊似香港果班虛偽女
支持少時 本命徐玄
賣下廣告:有興趣進行少時交流/討論既朋友可以到樂古少時fans club
一齊吹下水啦
作者: 史泰龍    時間: 10-8-2013 13:00
塊瞼膠成甘,無整容真係唔信
作者: ∩_∩杰    時間: 10-8-2013 14:17
塊瞼膠成甘,無整容真係唔信
史泰龍 發表於 10-8-2013 13:00

小心用詞.吾想引起罵戰
作者: yahoohk1314    時間: 24-8-2013 17:59
小心用詞.吾想引起罵戰
∩_∩杰 發表於 10-8-2013 14:17

同意:<,唔想引起罵戰,

其實整唔整容又有咩關係...有實力已經足夠:)
作者: yahoohk1314    時間: 24-8-2013 18:01
何必咁介懷
何況佢地即使係有整
你見佢地都愈黎愈靚啦
邊似香港果班虛偽女
星空傳說 發表於 6-8-2013 17:53

冇錯!!!我年年睇果D香港小姐都會想轉台
作者: 星空傳說    時間: 24-8-2013 18:13
冇錯!!!我年年睇果D香港小姐都會想轉台
yahoohk1314 發表於 24-8-2013 18:01

香港小姐只係冰山一角 碎料而已
睇下班o靚模 誰是高手大家有眼見:lol:
無心引起罵戰 拎隊AKB48求其9位成員同少時比較下
邊方更加難認人?_?;P少時9個帶同1款橙仔假髮果張粉紅圖我都完全認得出啦
何況平時呢:L
作者: 〝細wIN_    時間: 25-8-2013 11:57
香港小姐只係冰山一角 碎料而已
睇下班o靚模 誰是高手大家有眼見
無心引起罵戰 拎隊AKB48求其9 ...
星空傳說 發表於 24-8-2013 18:13

好多人都話akb d member個個一樣"樣" 好難認但其實如果真係鐘意既話再深入了解 你就會分到
作者: ∩_∩杰    時間: 25-8-2013 13:16
好多人都話akb d member個個一樣"樣" 好難認但其實如果真係鐘意既話再深入了解 你就會分到 ...
〝細wIN_ 發表於 25-8-2013 11:57

同意,我e+ 少女時代個個都分到
作者: 星空傳說    時間: 25-8-2013 15:44
同意,我e+ 少女時代個個都分到
∩_∩杰 發表於 25-8-2013 13:16

少時我只係認識左1日就分得清清楚楚
作者: ∩_∩杰    時間: 25-8-2013 16:17
星空傳說 發表於 25-8-2013 15:44

差不多~
作者: yahoohk1314    時間: 26-8-2013 08:32
好多人都話akb d member個個一樣"樣" 好難認但其實如果真係鐘意既話再深入了解 你就會分到 ...
〝細wIN_ 發表於 25-8-2013 11:57

雖然我唔係AKB48概粉絲,不過我相信中意佢地內左概話就會自自然然分辨到佢地
但我覺得一個團體有咁多個人...只係記佢地概名我都應該好困難 重要隻隻都4,5個字==...
作者: yahoohk1314    時間: 26-8-2013 08:35
星空傳說 發表於 25-8-2013 15:44

我中意少時概時候都唔知邊個打邊個,日子內左我就分到哂佢地
同埋有冇人覺得西卡個細妹同允兒好似樣(唔通係允西夫婦概關係?)
作者: 〝細wIN_    時間: 26-8-2013 09:08
雖然我唔係AKB48概粉絲,不過我相信中意佢地內左概話就會自自然然分辨到佢地
但我覺得一個團體有咁 ...
yahoohk1314 發表於 26-8-2013 08:32

係 記名真係好難 認樣就好易
作者: ∩_∩杰    時間: 26-8-2013 09:46
少女時代 我系記英文名的 呵呵~~~~ 中文都ok ,成日都唔記得忙內個中文名 ,所以英文easy d
作者: yahoohk1314    時間: 26-8-2013 15:38
少女時代 我系記英文名的 呵呵~~~~ 中文都ok ,成日都唔記得忙內個中文名 ,所以英文easy d ...
∩_∩杰 發表於 26-8-2013 09:46

徐賢也-.-~
作者: ∩_∩杰    時間: 26-8-2013 17:39
徐賢也-.-~
yahoohk1314 發表於 26-8-2013 15:38

e個當然知道啦 系成日讀錯.........愛了佢地5年了:$
作者: yahoohk1314    時間: 27-8-2013 09:08
我上年暑假先中意
剛好中意佢地夠一年,咁就做左一年sone
作者: weijin    時間: 24-12-2013 12:38
都不喜欢
作者: ∩_∩杰    時間: 24-12-2013 14:59
都不喜欢
weijin 發表於 24-12-2013 12:38

沒人叫你來
作者: kaho1203    時間: 2-8-2014 12:39
同意樓主 不過現在有些Anti 真是為反而反

個人喜歡yoona jessica seohyun

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mobile.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2