打印 上一主題 下一主題
收起左側

《 過去 與 現在 》

關閉 [複製鏈接]
你呢,
你未講自己意見wo

ps.你/春然 識唔識砌機個d野??
*Ah_馳 發表於 19/3/2009 12:58 AM

唔可以話好識,視乎有沒有需要而已。

回正題先......

對我來說過去與現在有一些好明確的界線,詳述如下:

過去:(黑暗的時代)
>除 Member 外可消遣的活動有 80% 都與 Wildy 有關。
>RWT、Auto、雙重、三重、四重...登入,滿街都是。
>假貨商、不平等交易,有如恆河沙數。
>Tradeing World 的 Varrock & Falador 商人們的重重疊疊壯觀盛況。

現在:(新時代)
>Wildy 時代結束,CW & BH 代替了以 Wildy 帶領著的 PK 主流。
>大量的打壓 RWT、Auto、雙重、三重、四重...登入,系統、規則出現。
>以 GE 系統取締傳統的叫賣方式。
>加強了交易限制、Drop Trade 限制等。
>畫面再度優化,且推廣至 F2P。
>P2P 收費提升。(金融海嘯)
回復 支持 反對

唔可以話好識,視乎有沒有需要而已。

回正題先......

對我來說過去與現在有一些好明確的界線,詳述如下:

過去:(黑暗的時代)
>除 Member 外可消遣的活動有 80% 都與 Wildy 有關。
>RWT、Auto、雙重 ...
燎原火 發表於 19-3-2009 18:29

宜家rs好靜,好掛住d autoers ^0^
望住ge好悶= = 有人叫下價high d
俾人呃下個人都醒神d-!!!

話時話,(金融海嘯)對jagex應該影響不大
加價應該係因為usd depreciated,所以收貴d...
隻game對玩家絕對唔貴,加上多左人失業,
唔少人放多左精神落遊戲,它成了避難所~

ps.我想搵你同春然陪我去黃金砌機
我唔識電腦野= = 驚俾人呃
我4月29號就考完啦!!!!
回復 支持 反對

加價應該係因為usd depreciated,所以收貴d...
隻game對玩家絕對唔貴,加上多 ...
*Ah_馳 發表於 19-3-2009 21:38

哈哈自己友,我都係29號考完XD
回復 支持 反對

before -> have wildy.. much more fun..
now -> wildy.. not as fun
回復 支持 反對

哈哈自己友,我都係29號考完XD
因子-yanchi 發表於 19-3-2009 22:05

wow @@
考完記住出黎play 兩play

噢...差d唔記得你考完好忙tim (f.2..................xdddddd)
回復 支持 反對

隻game對玩家絕對唔貴,加上多 ...
*Ah_馳 發表於 19/3/2009 09:38 PM

你有需要咪搵我地囉~

講真 D Auto 幾正~

我以前成日上 Wildy 打 Auto , D 錢好似自動飛入你袋咁。
回復 支持 反對

你有需要咪搵我地囉~

講真 D Auto 幾正~

我以前成日上 Wildy 打 Auto , D 錢好似自動飛入你袋咁。
燎原火 發表於 20-3-2009 19:55

唔該哂呀^^

以前我地一路傾電話一路打tim...幾過癮@v@!
回復 支持 反對

唔該哂呀^^

以前我地一路傾電話一路打tim...幾過癮@v@!
*Ah_馳 發表於 20-3-2009 11:00 PM

我都試過係咁, 不過係人地打黎要同我一路傾一路玩 rs.. 勁無奈....(幾人會議果隻)
回復 支持 反對

我都試過係咁, 不過係人地打黎要同我一路傾一路玩 rs.. 勁無奈....(幾人會議果隻)
cool_snow 發表於 20/3/2009 11:04 PM

我、狗狗、成仔、 Moz6779 過去我地就係用呢個陣容 ( 四人會議 ) 殺敵 !!!!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對