查看: 4562|回復: 44
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 星夢惡ya~.~

等我仲以為咩星夢惡  比你呃左入黎
原來係星夢其中一個玩家惡    改題目都唔識改
講多樣野你聽...  各人自掃門前雪 莫管他人屋上霜既道理你唔識咩?
你要八掛就預左人地比反應你  至於咩反應  係好係壞  你自己就要承擔返  唔好話有人同你講粗口就係咁貼呢d咁既post  呢個世界有咁多人講粗口  成街都係  成個星夢都係  唔通有人話你一句你就要同全世界講?  咁我地都好唔得閒wor  
朋友  現實少少啦  呢個世界就係咁現實  如果你比人罵兩句都要搞到好似咁大件事咁  到時你點出黎社會呀?
再加多一句  你張圖真係好唔掂  你話藍色果d位係人地講既粗口.. ok  咁紅色係咩?  係唔係你講既粗口?  總之一句  有圖有真相    再加多句  現實少少啦朋友
回復 支持 反對

如果我冇理解錯既話星夢惡ya係指星夢惡爺~"~!
你地睇吾明就係到話人topic刀吾識改 ...
婷`-3- 發表於 2-3-2010 19:43

ya = 爺我咁大個仔都係第1次見
人所共知ya有興奮, 勝利既意思
並唔係所謂既[爺]
請原諒小弟既無知
回復 支持 反對

紅色個d係babee婷同其他玩家既對話-.-''
仲有獅翼虹龍禮s系新手唔係我講...
係佢著住呢s野同我講話我恰新手 ...
siukit0715 發表於 3-3-2010 01:40

無圖無真相   圖呢?
回復 支持 反對

就我所知ya既音係yeah`
所以我認為佢應該係取其發音;
合起上泥就係惡爺~"~ ...
婷`-3- 發表於 5-3-2010 16:41

創造力量同幻想 會嚇你一跳^^
回復 支持 反對

見識小足以令你係眾人前出醜
婷`-3- 發表於 5-3-2010 18:43

乜你咁衰嫁 人地又冇話你 冇啦啦話人見識少^^
回復 支持 反對

咁你係咪覺得自己見識好多先-__-?
婷`-3- 發表於 7-3-2010 18:05

無啦啦何出此言?
我依家只係知道你冇啦啦話人見識少^^
回復 支持 反對

所以咪問你係咪覺得自己見識好多囉
婷`-3- 發表於 10-3-2010 18:05

你講緊咩呀1999 =.=
回復 支持 反對

咁刀吾明v___v原來吾只見識小..仲要理解能力低sosad
婷`-3- 發表於 11-3-2010 21:42

本來係小弟問你點解無啦啦話我見識小咁衰  點知你不但無回答我既問題  仲反問返我係唔係認為自己見識多  你明唔明咩叫先後有序? 你都未答我條問題就問返我轉頭   到底理解能力少既係邊個  心照啦
由你既對話同行為 我睇得出  你就係傳說中既星夢惡女
回復 支持 反對

問番轉頭等於理解能力低-_-?同埋一定係答左你野先問得既咩?
    仲有`我係全星夢最善良既玩家~吾係 ...
婷`-3- 發表於 12-3-2010 16:27

從你既對話睇得出你既橫蠻無禮  朋友  再死頂落去出醜既只會係你自己  回頭是岸呀...
PS. 紅字為笑點
回復 支持 反對

如果認真你就真的會輸了
我一行亂up既廢話刀係笑點..你既笑點刀幾低同埋幾低級a_a!
你就憑我係樂古幾個 ...
婷`-3- 發表於 13-3-2010 02:39

如果連同陌生人對話既態度都睇唔出你既性格 咁仲有邊到睇到?
PS. 引用錯誤
回復 支持 反對