樓主: charlie1991922
打印 上一主題 下一主題
收起左側

意見調查 ~ 對於ICE公會! 更新8/6

題目係:你覺得呢個公會應唔應該解散?

唔知大家有無同過ice呢個公會既某D會長/會員玩呢??
我同佢地玩 ...
charlie1991922 發表於 5-6-2010 02:28

個會長一向都被劣評的= =
近來好少少
13射...我可以試一下跟他打
一出去就死...除非對面也是有1個射,防得好的話,對面有13出來射就不會易死
但如果對面是劍...就麻煩了
ICE有些人洗H也亂K人的= =
我係-ICE-既人 會長的確係串左D 同埋有D會員係咁 佢咁樣話你地都係吾岩既 我代佢地係到同你地講一聲:SORRY ...
日巨§新手仔 發表於 5-6-2010 20:15

不需要
如果不是你的錯(如洗H不是你亂打人的)
回復

會長係玩車 超9,用13同甲屈人-
atyou5 發表於 7-6-2010 19:00

打水場果陣嘛
唔出黎打嘛
如果佢出黎好快死
回復

會長就不嬲都輸5起嫁la!! 又要玩 輸左又要串7.7, 串都算仲要t人走lo
傻傑=] 發表於 8-6-2010 12:47

但唔知點解最近d ko 多左好多
回復

我都覺得你地講得太過份 你有料既 人地係邊度射你都夠抽  你同人地隻抽禁盾禁甲既人有咩分別?
你只可以怨自 ...
燒鵝B 發表於 8-6-2010 20:34

我都覺得你地講得太過份 你有料既 人地係邊度射你都夠抽  

<<<水場果個位真係好難打,極少人打到

你同人地隻抽禁盾禁甲既人有咩分別?

<<<<你指樓主定某公會?某公會又真係架,有時自己用緊打裝就禁射盾甲13= =

自己用射盾就禁13+甲,不過始終都係輸幾場(我果陣就係打緊,有個人火斧8 普s+2個火杖射都可以嬴
對面2個盾= =

仲有 LAG 既只係打個個人先知 就算LAG左1,2下都係叫LAG <

同意,有d中左成1-2秒先減都算係架la,正常唔lag係=打中即扣

不過個會長都好過以前架la,以前無啦啦就係度講粗口,係度串人
而家就少左
回復

事出必有因 係咪無啦啦爆粗我就唔知啦

水場果個位真係好難打,極少人打到 < 只係你認為

你同人地隻抽禁 ...
燒鵝B 發表於 10-6-2010 02:46

果度打團火女風劍頂降禁防劍+甲都唔易嬴
回復  charlie1991922
呵 你有把 "新手都變神手既劍" 我只係得D廢裝~
燒鵝B 發表於 10-6-2010 03:03

不過琴晚打土場車真係幾估唔到
土斧9 廢s舊土都可以打得嬴佢把神手劍= =
我諗我可以試下用13打 同佢打下
回復

PS: 原來玩13射叫狗 我真係好想笑你! 技不如人
燒鵝B 發表於 10-6-2010 02:55

呢樣有時都係...
我1p1見到對面有頂降禁防劍
本應諗住用劍打
但咁勁,唯有用射
我win左比FaFa某人話:use avatar,rubbish
我講:rubbish can win you= =

唔係呢d屈機裝,我都唔用13==
同埋有d人好醒架,我試過用13同佢打勁耐,但係同FaFa某人打就好快--
回復

好多人都認同CHARLIEKIKI= LAG 神閃 + DECLAN 成日亂KICK人
rickyho2014 發表於 23-6-2010 00:08

char 有d lag姐,唔勁既
回復

回復  日巨§新手仔

唉~ 你唔冇死幫ice會啦  
無論game、論壇,都有大把玩家話你地ice係幾廢 幾無品 ...
7+11 發表於 23-6-2010 16:51

呢3個真係極同意
佢地都係 3下減2下,有時2下減1下
最鍾意射,成日都禁好多野就自己,以為好勁
雖然係咁,71有個人用唔勁既裝都可以嬴
回復