樂古Nakuz

標題: 意見調查 ~ 對於ICE公會! 更新8/6 [打印本頁]

作者: charlie1991922    時間: 5-6-2010 02:28
標題: 意見調查 ~ 對於ICE公會! 更新8/6

題目係:你覺得呢個公會應唔應該解散?

唔知大家有無同過ice呢個公會既某D會長/會員玩呢??
我同佢地玩過幾次 發現....某會長一輸左...就會首先串人
之後就用13裝+射再係水場玩狗洞!但係一出狗洞就死~
死左之後,,某會長又會話你lag 輸多幾場 就會KICK你~

以上係我對呢個公會某部分人既少少分享

更新少少野:
ice會長!你話我唱衰你ok~
如果我連講出自己既不滿都唔得既話
咁論壇呢d野開黎做乜?
仲有!你話我片面之詞?!
你地個會既某d會員and會長所做過既野
大家有目共賭!

我有無屈/唱衰你地 大家好清楚!
唔該你自己檢討下喇!
做會長做到你咁...唉...

我覺得你真係好影衰d香港玩家囉 (個人見意)
作者: a26181314    時間: 5-6-2010 09:26
個會d人有問題   洗H   過左3  都仲要狂打人(不過都打5中)   

叫4都仲打   果次要一組人屈條友..

無同會長玩過  不過我估都唔會好得去邊
作者: a26181314    時間: 5-6-2010 09:26
ps:  條友仲要係星月
作者: 日巨§新手仔    時間: 5-6-2010 20:15
我係-ICE-既人 會長的確係串左D 同埋有D會員係咁 佢咁樣話你地都係吾岩既 我代佢地係到同你地講一聲:SORRY
作者: 俊伋    時間: 5-6-2010 20:43
未同佢地玩過~~
作者: charlie1991922    時間: 5-6-2010 20:46
我係-ICE-既人 會長的確係串左D 同埋有D會員係咁 佢咁樣話你地都係吾岩既 我代佢地係到同你地講一聲:SORRY ...
日巨§新手仔 發表於 5-6-2010 20:15

李有玩日巨@@?
我可用日巨野換你韓彩野
作者: peter1998    時間: 5-6-2010 22:16
李有玩日巨@@?
我可用日巨野換你韓彩野
charlie1991922 發表於 5-6-2010 20:46

我可用韓彩野換你日巨野嗎?
作者: charlie1991922    時間: 5-6-2010 22:30
我可用韓彩野換你日巨野嗎?
peter1998 發表於 5-6-2010 22:16

ok~係樂古pm/韓彩密:charliekiki
作者: j32738    時間: 6-6-2010 13:08
題目係:你覺得呢個公會應唔應該解散?

唔知大家有無同過ice呢個公會既某D會長/會員玩呢??
我同佢地玩 ...
charlie1991922 發表於 5-6-2010 02:28

個會長一向都被劣評的= =
近來好少少
13射...我可以試一下跟他打
一出去就死...除非對面也是有1個射,防得好的話,對面有13出來射就不會易死
但如果對面是劍...就麻煩了
ICE有些人洗H也亂K人的= =
我係-ICE-既人 會長的確係串左D 同埋有D會員係咁 佢咁樣話你地都係吾岩既 我代佢地係到同你地講一聲:SORRY ...
日巨§新手仔 發表於 5-6-2010 20:15

不需要
如果不是你的錯(如洗H不是你亂打人的)
作者: atyou5    時間: 7-6-2010 19:00
會長係玩車 超9,用13同甲屈人-
作者: 日巨§新手仔    時間: 7-6-2010 19:05
樓上 用13同甲屈人就叫9?
作者: 212132    時間: 7-6-2010 19:58
有d想走 -_-
作者: j32738    時間: 8-6-2010 12:41
atyou5 發表於 7-6-2010 19:00

打水場果陣嘛
唔出黎打嘛
如果佢出黎好快死
作者: 傻傑=]    時間: 8-6-2010 12:47
會長就不嬲都輸5起嫁la!! 又要玩 輸左又要串7.7, 串都算仲要t人走lo
作者: charlie1991922    時間: 8-6-2010 15:12
大家快d投下你神聖的一票
作者: declan    時間: 8-6-2010 17:10
第一:你確係lag左2下咁多
第二:你所講既狗洞係因為我轉裝用既關係所以係入面玩13射而至於我玩唔玩13射既問題唔關你事
第三:我覺得你d用語太扁低人既尊嚴唔該文雅d
第四:如果以後有咩對於我會員既不滿請你搵我本人,對我本人投訴如果我發現我d會員真係做得唔岩既我會叫佢當面同你講番聲sorry唔洗攪到咁大陣杖 唔該曬~
作者: declan    時間: 8-6-2010 17:12
重有我想講我除左有kick winning2121(因為佢太lag)同埋BytHelOk之外都無咩踢過人出場唔該唔好屈我
作者: 燒鵝B    時間: 8-6-2010 20:34

我都覺得你地講得太過份 你有料既 人地係邊度射你都夠抽  你同人地隻抽禁盾禁甲既人有咩分別?
你只可以怨自己廢 仲有人地用13裝係人地既自由 除非場主禁左LA 唔比玩13裝咁GM出黎做咩? 
仲有 LAG 既只係打個個人先知 就算LAG左1,2下都係叫LAG
你地唔好剩係睇住個個咁既CHARLIEKIKI既一面之詞 個個CHARLIEKIKI不嬲都唔鋸ICE公會
完全無理性思考 太偏激 你唔LAG 佢唔會話你LAG 你唔串人 佢就唔會踢你 好心你自己收儉下自己
仲有你開第2個POST話WINNING2121叫人唔好賣SKILL比你 你有無反醒過人地點解要咁做?
人地收0.6 你唔鋸咪收0.7囉

仲有睇你開POST打既語氣 又話咩狗洞 又話乜 好代表到你係GAME入面有幾串 我覺得KICK你都係應該
作者: 燒鵝B    時間: 8-6-2010 20:40
個會d人有問題   洗H   過左3  都仲要狂打人(不過都打5中)   

叫4都仲打   果次要一組人屈條友..

無同會 ...
a26181314 發表於 5-6-2010 09:26

哇 你咁講都好屈機姐 如果有姓陳既人坐過監 咪所有姓陳既人都係衰人?
作者: 燒鵝B    時間: 8-6-2010 20:41
atyou5 發表於 7-6-2010 19:00

用13射同甲就叫狗? 我不如話你同劍屈人好狗 用鞋蝦D甲唔夠你跑得快好狗 講野都唔MAKE SENSE
作者: 40457310    時間: 8-6-2010 21:01
算啦,而家某會會長都改左勁多
n年前佢開場明明禁13同射,點知佢等人人f12左之後立即轉13射
仲有,佢之前一比ko佢,佢就會踢個人出房,有時見人地勁裝都踢
而家都好似無再係咁@@
作者: 燒鵝B    時間: 9-6-2010 02:42

>>大家有目共賭! <<

又唔見人地開 得你咁得閒 係度搞分化

做會員做到你咁

我真係覺得你好影衰香港D玩家囉!

你又要話佢串同衰 你又要同佢玩 你係唔係犯賤先?

玩GAME咪大家忍讓下囉 你又串人人地又串返你又何必 你聽過"忍一時風平浪靜"未呀?

作者: 傻傑=]    時間: 9-6-2010 12:51
樓上都係ICE嫁?.?
作者: j32738    時間: 9-6-2010 12:56
會長就不嬲都輸5起嫁la!! 又要玩 輸左又要串7.7, 串都算仲要t人走lo
傻傑=] 發表於 8-6-2010 12:47

但唔知點解最近d ko 多左好多
作者: j32738    時間: 9-6-2010 13:07
我都覺得你地講得太過份 你有料既 人地係邊度射你都夠抽  你同人地隻抽禁盾禁甲既人有咩分別?
你只可以怨自 ...
燒鵝B 發表於 8-6-2010 20:34

我都覺得你地講得太過份 你有料既 人地係邊度射你都夠抽  

<<<水場果個位真係好難打,極少人打到

你同人地隻抽禁盾禁甲既人有咩分別?

<<<<你指樓主定某公會?某公會又真係架,有時自己用緊打裝就禁射盾甲13= =

自己用射盾就禁13+甲,不過始終都係輸幾場(我果陣就係打緊,有個人火斧8 普s+2個火杖射都可以嬴
對面2個盾= =

仲有 LAG 既只係打個個人先知 就算LAG左1,2下都係叫LAG <

同意,有d中左成1-2秒先減都算係架la,正常唔lag係=打中即扣

不過個會長都好過以前架la,以前無啦啦就係度講粗口,係度串人
而家就少左
作者: 浩-[    時間: 9-6-2010 14:34
我以前比個會長屈昆狗 :p
作者: a26181314    時間: 9-6-2010 18:03
哇 你咁講都好屈機姐 如果有姓陳既人坐過監 咪所有姓陳既人都係衰人? ...
燒鵝B 發表於 8-6-2010 20:40

我話果d係部份人  唔係全部
作者: 燒鵝B    時間: 10-6-2010 02:46
我都覺得你地講得太過份 你有料既 人地係邊度射你都夠抽
j32738 發表於 9-6-2010 13:07

事出必有因 係咪無啦啦爆粗我就唔知啦

水場果個位真係好難打,極少人打到 < 只係你認為

你同人地隻抽禁盾禁甲既人有咩分別?<只係舉例

同意,有d中左成1-2秒先減都算係架la,正常唔lag係=打中即扣<同意

有次打團人地有個土女LAG 我出左聲 跟住比成隊屈我神閃 火都黎 問返自己隊友都話我無LAG
大佬我用甲+水男 點閃?
作者: charlie1991922    時間: 10-6-2010 02:50

你同人地隻抽禁 ...
燒鵝B 發表於 10-6-2010 02:46

大佬我用甲+水男 點閃? 睇黎你唔係好明白咩叫lag?

lag唔會理你用咩裝lo--" ok?

你呢d真係叫打橫黎講
作者: 燒鵝B    時間: 10-6-2010 02:53
回復 29# charlie1991922

你新手我唔怪你 你自己都有LAG 你明唔明咩叫神閃? 你唔明我都唔怪你 因為你... 我都唔想講個個中文字出黎
作者: charlie1991922    時間: 10-6-2010 02:54
我真係唔係幾明咩叫神閃 可否解釋下??
作者: 燒鵝B    時間: 10-6-2010 02:55
PS: 原來玩13射叫狗 我真係好想笑你! 技不如人
作者: charlie1991922    時間: 10-6-2010 02:57
sorry 我無13裝 更加無射裝~ 何來技不如人??
作者: 燒鵝B    時間: 10-6-2010 02:59
回復 33# charlie1991922

別自認 我無話你用13裝 AND  唔係得射先至有技術 技不如人大家心照
作者: charlie1991922    時間: 10-6-2010 03:01
你講到自己咁勁 咪同我打番場lo^^ 既然你話我技不如人 睇下你會唔會輸比個自己話佢技不如人既人~哈哈
作者: 燒鵝B    時間: 10-6-2010 03:03
回復 35# charlie1991922

呵 你有把 "新手都變神手既劍" 我只係得D廢裝~
作者: good36488    時間: 10-6-2010 10:09
一人3億限額收套裝打囉.  [[ 插嘴 逃命.........
作者: j32738    時間: 10-6-2010 12:37

你同人地隻抽禁 ...
燒鵝B 發表於 10-6-2010 02:46

果度打團火女風劍頂降禁防劍+甲都唔易嬴
回復  charlie1991922
呵 你有把 "新手都變神手既劍" 我只係得D廢裝~
燒鵝B 發表於 10-6-2010 03:03

不過琴晚打土場車真係幾估唔到
土斧9 廢s舊土都可以打得嬴佢把神手劍= =
我諗我可以試下用13打 同佢打下
作者: j32738    時間: 10-6-2010 12:45
PS: 原來玩13射叫狗 我真係好想笑你! 技不如人
燒鵝B 發表於 10-6-2010 02:55

呢樣有時都係...
我1p1見到對面有頂降禁防劍
本應諗住用劍打
但咁勁,唯有用射
我win左比FaFa某人話:use avatar,rubbish
我講:rubbish can win you= =

唔係呢d屈機裝,我都唔用13==
同埋有d人好醒架,我試過用13同佢打勁耐,但係同FaFa某人打就好快--
作者: good36488    時間: 10-6-2010 20:04
其實 13 係有小小唔平衡的. 但唔等於屈到冇得打果隻 @_@ ''
但....技術+裝備+運氣=高手 [如錯勿插]
作者: 漫天飛花    時間: 11-6-2010 00:58
大佬,人地用13射又有咩問題,你自己唔夠打輸左就唔好怪人
怪就怪自己啦
仲有,你肯定你自己無lag?唔好一口咬定人地係屈你
ps:仲有人話用13+甲超9,大佬真係唔好引我笑啦得唔得
作者: laihu623    時間: 20-6-2010 11:15
最近他有改一些了

之前的確對他們印象不太好
打團打不贏就挑釁敢不敢打車輪
人是聰明的動物~我們團的裝備就是適合團戰而不適合單挑...入去同他們打車輪做咩阿-.-
其實主要是該公會內某些人自以為是
我認為沒必要一竿子打翻整船人...有許多人還是有品的
作者: wonglok123    時間: 20-6-2010 19:09
我一入,未講野,就比人kick左-,-兩次了t___t!
作者: womghuikwan    時間: 20-6-2010 19:48
投完見到大部份都投1.
心涼
作者: zxc12345678913    時間: 20-6-2010 20:18
fafa d人,,唉
R-Forever個公會長好串
作者: sze19950105    時間: 20-6-2010 21:23
覺得呢個會幾好 D人幾有禮貌
作者: rickyho2014    時間: 23-6-2010 00:08
好多人都認同CHARLIEKIKI= LAG 神閃 + DECLAN 成日亂KICK人
作者: jason321456    時間: 23-6-2010 08:13
死垃圾會 埶左佢la
見到FaFa就踢
沒鬼用
作者: 日巨§新手仔    時間: 23-6-2010 16:16
回復 48# jason321456
你地FAFA絕對吾係一個有品既會(個人認為)
第2,你話我地會垃圾? 甘你呢?(話人垃圾等於自己垃圾)
第3,冇鬼用?何以見得
第4,我想重申,會長有改到佢既錯失   
最後,樓主.我想講你係入面都針對住我地個會,話咩-ICE-D人最鍾意玩甲,玩甲又要輸
你詬我地,你自己都係一樣 又LAG又神閃,我無講錯?
作者: 7+11    時間: 23-6-2010 16:51
回復 49# 日巨§新手仔

唉~ 你唔冇死幫ice會啦  
無論game、論壇,都有大把玩家話你地ice係幾廢 幾無品
依我所見  ice會係被批評得最多 ~_~

特別個幾條友  
-Kixxxxxx-     -Naxxxxxx-   -Lyxxxxx-  (廢時開名la)   
成日開團 個房名都咁串   輸左得個嘈  無非都係要人走 ~_~
作者: 日巨§新手仔    時間: 23-6-2010 17:10
回復 50# 7+11
本係我係-ICE-既人 咁你開個post呢?
咩叫吾無死幫ice會啦? 我吾係太明bo....
批評多又點? 我地係會改善
但係樓主咁樣針對住我地個會
我吾信game入面得我地1個會係咁
樓主只係識話我地?
作者: 7+11    時間: 23-6-2010 18:00
我唸人地都唔係 只想罵你地會既....
只不過 ice會特別多事幹 而已
作者: j32738    時間: 23-6-2010 18:12
好多人都認同CHARLIEKIKI= LAG 神閃 + DECLAN 成日亂KICK人
rickyho2014 發表於 23-6-2010 00:08

char 有d lag姐,唔勁既
作者: j32738    時間: 23-6-2010 18:14
回復  日巨§新手仔

唉~ 你唔冇死幫ice會啦  
無論game、論壇,都有大把玩家話你地ice係幾廢 幾無品 ...
7+11 發表於 23-6-2010 16:51

呢3個真係極同意
佢地都係 3下減2下,有時2下減1下
最鍾意射,成日都禁好多野就自己,以為好勁
雖然係咁,71有個人用唔勁既裝都可以嬴
作者: charlie1991922    時間: 24-6-2010 03:32

好老實講 見到咁多人都走入黎講出佢地既不滿
即係你地依然有改善既空間 即係你地既[某部分]會員/會長做得唔好!!!
你既然咁多道理 又咁多時間回呢個POST 點解唔用D時間去改善下呢????
你話我針對你地個會 大佬...又唔見我投訴其他公會???
我呢D唔係針對lo 係你地公會做得唔岩在先 你仲係道亂咁x
唉....本來我都唔想再理呢個post 點知你又點我名 依家係咪你點火先呀????
作者: wonglok123    時間: 24-6-2010 09:06
甘多人投1同2!
作者: 日巨§新手仔    時間: 24-6-2010 14:55

回復 55# charlie1991922
咁你有無講到我地會?
話-ICE-個D人最鍾意用甲 又輸
係話既話就要認 唔好再扮野!
針對住哂
咁你又吾投訴其他會?
我吾信全個彩虹既香港會得我地1個會係咁囉
要投訴就吾該投訴埋其他會!
仲有你係投票個D字眼已經(歧視)我地
咩叫垃圾公會?
作者: atyou5    時間: 24-6-2010 19:21
一隻手掌拍唔響既

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mobile.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2