chow3100 發表於 26-2-2012 23:41:35

[殭屍大全]惡靈魔窟

先睇下簡介
1.(兩個一樣,只係一個到達平台分開,一個長條到達平台)難度:1粒星/5粒星C:好易,只要用假動作即可
2.難度:5粒星/5粒星人類:必須有C水,C:用加速C/莎拉/芭蒂/江姜跳
3.難度:3粒星/5粒星C:由上面跳下去/直衝(要好多血)/由旁邊平台跳過去

4.難度:1粒星/5粒星人類:由旁邊斜坡跳過去/用跳石跳過去C:由上面跳下去/由旁邊斜坡跳過去/用跳石跳過去
5.難度:1粒星/5粒星人類:由上面跳下去/由旁邊斜坡跳過去C:由上面跳下去/由旁邊斜坡跳過去
(去兩邊...)6.難度:1粒星/5粒星人類:跳過去C:跳過去
7.難度:1粒星/5粒星人類:唔洗講啦C:唔洗講啦(呢個係眼殘位)

(跟住上去...)8.難度:1粒星/5粒星人類:注意2邊(必須多人)C:用加速C
號外!!注意!!呢度唔洗跳,當樓梯咁行上去

qq118145138 發表於 26-2-2012 23:50:59

呢個場我唔LIKE玩-,-
都係因為太黑 同埋都幾難殺屍其實

joechan1 發表於 27-2-2012 01:17:15

BITCH PLZhttp://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/101/781/Y0UJC.png

kelvinchm 發表於 27-2-2012 02:33:16

依個場D人唔合作/少人玩的話好容易會被屍贏哂
無乜守點
玩游擊又容易中伏
加上好多位都好易被破
第二個個位用斜上樓梯的方法,係屍都上到(係差達叔未證實過)

紫雨雲 發表於 27-2-2012 09:57:15

e個太悶

~tcc~ 發表於 27-2-2012 09:58:07

建議你用夜視鏡影

chow3100 發表於 27-2-2012 10:52:05

建議你用夜視鏡影
~tcc~ 發表於 27-2-2012 09:58 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

冇補給

kevinlam630 發表於 27-2-2012 12:46:42

不如拍條片仲好^^

fukcu1993 發表於 27-2-2012 13:49:15

好小玩依個場- -

spe08065 發表於 27-2-2012 20:35:41

幾詳盡,,,支持~
頁: [1] 2
查看完整版本: [殭屍大全]惡靈魔窟